Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönemde hizmete alınması planlanan projeleri inceleyerek, "Hemşehrilerimizin hayat kalitesini yükseltecek projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, inşası devam eden Belediye Kültür ve Hizmet Binasında incelemelerde bulundu. Teknik personelden inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Ercan’ın sonraki durağı Belören Millet Bahçesi oldu.

Azerbaycan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Azerbaycan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu

"İlçemize değer katacak projeler üretmeye devam ediyoruz"

Belören Millet Bahçesi, Belören Lale Cafe ve Belören Şehir Ormanı’nda da incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceleyen Ercan, "İlçemize değer katacak, hemşehrilerimizin hayat kalitesini yükseltecek projeler üretmeye devam ediyoruz. İnşası devam eden ve yeni dönemde hizmete alacağımız Belediye Kültür ve Hizmet Binası, Belören Millet Bahçesi, Belören Lale Cafe ve Belören Şehir Ormanı’nda çalışmaları yerinde inceledik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha