Gerze Belediyesi’nden yoğun mesai Gerze Belediyesi’nden yoğun mesai

Kıraç Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen ve Sinop'un en önemli organizasyonlarından biri haline gelen Kirencik-Gölyeri Yayla Şenlikleri, 38 yıldır geleneksel olarak düzenleniyor.  Kirencik-Gölyeri; bu yıl da coşkulu bir kalabalık ve unutulmaz organizasyonla renkli anlar yaşandı.

Gölyeri mesire alanında her hafta düzenlenen kır pazarında gerçekleştirilen, şenliklere yaklaşık 20 bin kişi katılım sağladı. Güreş arenası ise tıklım tıklım dolup taştı.

CNGZ Şirketler Grubu'nun temsilcisi Yüksel Turgut, 300.057 TL'lik rekor bir bağışla ağalığı kazanarak bu yılın ağası oldu. 

CNGZ Şirketler Grubu adına Yüksel Turgut, Uzunöz Köyü Dernek Başkanı Murat Sipahi, dernek ağalarından Yakup Bozak, Kozulcalılılar Dernek Başkanı Ismail Dağdelin, Sindef Başkanı Hasan Dalkıran, Dudef Başkanı Halil Ibrahim Aktan, Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Coşkun, TÜSİAT Tekirdağ İl Başkanı Ramazan Doğan, Durağan siyasetinin önde gelen ismi Faruk Can, Sindef onursal başkanı Ramazan Ulu, Kapaklı Durağanlılar Dernek Başkanı Recep Sarıca, 2022 Ağası Yusuf İpek, iş insanı Dursun Demirkol, iş insanı Sefa Altun ve Süleyman Altun, en büyük bağışçılar arasında yer aldı.

Editör: Merve Yerli