Sinop’ta, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığının “Hayatın Merkezinde Tarım, Tarımın Merkezinde Çocuk'' çalışması kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri çilek serasını ziyaret etti. Ziyarette anaokulu öğrencilerine çilek serasındaki çalışmalar hakkı bilgi verildi.

Mertoğlu Köyünde bulunan Ümit Çilekleri üretim serası ziyaretine Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, Müdür Yardımcısı Dr. Çiğdem Tuncay, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç, Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri ve Öğrencileri katıldı.

Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem; “Cumhuriyetimizin yeni 100.yılının ilk günlerinde geleceğimizin Üreticileri  çocuklarımıza üretim alanlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar anlatıldı. Yavrularımızın Tarım bilinciyle yetişmesi en büyük arzumuzdur. Yapılan çalışmanın ülkemizin geleceği miniklerimize ve Tarımına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu

Ziyarette öğrencilere çilek fidesi, boyama ve hikaye kitapları hediye edildi.

Editör: Gülay Kavak