İSTANBUL (AA) - Arzum, kahve endüstrisi ve kahveseverleri bir araya getiren İstanbul Kahve Festivali'ne Arzum OKKA Espresso Serisi ve Thermogusto'nun yanı sıra birçok ürünü ile katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arzum, birbirinden farklı etkinlikleri ve lezzetli eşlikçileriyle 10'uncusu bu yıl düzenlenen İstanbul Kahve Festivali'ne damgasını vurdu.

Gece gündüz nöbet tutarak bu işi yapıyorlar Gece gündüz nöbet tutarak bu işi yapıyorlar

Kahve tutkunlarıyla buluşturulan yeni OKKA Espresso Serisi, kahveseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken Arzum Kurumsal Mutfak Şefi Murat Çakmak, OKKA Espresso Serisi ve çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Thermogusto ile birbirinden farklı ikramlar hazırladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, tanıtımını Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (IFA)'nda gerçekleştirdikleri, sonrasında İstanbul Kahve Zirvesi ve Ankara Kahve Festivali'nde kahveseverlerle buluşturdukları yeni Arzum OKKA Espresso serisini şimdi de İstanbul Kahve Festivali'nde kahveseverlerle buluşturduklarını belirtti.

Kolbaşı, kahveseverlerden aldıkları yorumların Arzum OKKA Espresso Serilerinin sunduğu kahve çeşitliliği, hazırladığı kahvelerin aromasından yoğunluğuna, kahveye kazandırdığı pratiklik, yenilik ve profesyonel dokunuşa kadar tüm özellikleri ile kahvede yeni bir dönem başlatacağı yönünde olduğunu kaydederek, "Arzum OKKA'nın kahve makinelerindeki ve kahvedeki 10 yıllık uzmanlığını espresso makinelerimiz ile tüm kahve çeşitlerinde yaşattığımız serimiz, bu festivalde de kahveseverlerden tam not aldı. Yeni serimiz ile hazırladığımız ikramlar, yaşattığımız deneyim ile adeta festivallerin aranan yüzüne dönüştü." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa