Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan; AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Ayancık İlçe Başkanı Ali Can Özbay, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Başpınar ve köy muhtarları ile birlikte Ayancık Belpınar köyünde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Gelinen süreç hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Özarslan, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, ulaşımı kolaylaştırmak ve köylerimizin kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla yapılan BSK asfalt yollar, bölgedeki vatandaşlarımızın günlük hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştıracak. Standardı yüksek yeni yollar sayesinde köylerimiz artık daha hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde şehir merkezlerine bağlanacak, tarım ve hayvancılık gibi yerel ekonomik faaliyetlerin daha verimli hale gelmesine olanak sağlayacaktır.

Bilecik’te çöp toplama sorunu Bilecik’te çöp toplama sorunu

2024 yıl sonu itibarıyla Ayancık ilçemizdeki grup köy yollarında 62 km BSK asfalt çalışmasını tamamlayacağız. Yapımı devam etmekte olan Ayancık ve Türkeli köylerimizin grup yollarının standardı sel öncesi seviyesinin çok daha üzerinde olacak.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi