ANKARA (AA) - Aytemiz, plaka tanıma özelliğiyle puan kazandıran "Aytemiz Puan Kart" uygulamasını başlatıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyetine odaklanan Aytemiz, yeni hizmetler sunmaya devam ederek istasyonlardaki müşteri deneyimini her geçen gün daha da iyileştiriyor.

sahibinden.com TEKNOFEST 2024'te yer alacak sahibinden.com TEKNOFEST 2024'te yer alacak

2020'de kendi pazarlama ve bilişim teknolojileri (BT) ekipleriyle geliştirdiği "Aytemiz Vaay" mobil uygulamasıyla mobil ödemeye ek olarak elektronik satışı bireysel müşterilere ilk kez sunan akaryakıt şirketi, sürücülere farklı fırsatlar ve avantajlar sağlayan sadakat programı "Aytemiz Puan Kart"'ta yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Bu kapsamda, benzin, motorin ve LPG alışverişlerinde puan kazandıran "Aytemiz Puan Kart" sahibi araç sahipleri, artık puan kartları yanında olmasa dahi, kayıtlı araçlarına akaryakıt alırken otomatik olarak puan kazanabilecek.

Öte yandan, müşterilerin hayatını kolaylaştırmak ve istasyon deneyimini artırmak adına dijital altyapısını her geçen gün geliştirerek teknolojik çözümler sunan şirket, güncellenen "Aytemiz Puan Kart" programı ile pompa adasındaki işlem süresini kısaltarak hem müşterileri hem de istasyon ön saha personeli için zaman tasarrufu sağlayacak.

Söz konusu sisteme üç farklı araç kaydedilebilecek ve böylece tüm aile ya da şirket araçları tek bir yerden puan kazanabilecek.

Kaynak: aa