Sinop Eğitim-İş Sinop Şubesi, Başkan Celal Tuncay Şahbenderoğlu’nun talebi ve yönetim kurulunun onayıyla olağanüstü toplandı. Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda yapılan oylama ile yeni yönetim kurulu belirlendi.

Oylama sonucunda Başkan Celal Tuncay Şahbenderoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazelerken yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Celal Şahbenderoğlu

Selma Çakıroğlu

Sinop’ta Filistin’le dayanışma etkinliği Sinop’ta Filistin’le dayanışma etkinliği

Doğuş Akyıldız

Handan Çakmak

Buket Karahan Can

Şener Peker

Saygın Doğan

Başkan Şahbenderoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yakın zamanda yapmış olduğumuz olağan şube seçimimizden sonra yaşadığımız bazı yönetimsel sorunlar nedeniyle ve sorunların daha da büyümemesi adına benim teklifim ve mevcut yönetim kurulumuzun kararıyla olağanüstü seçim süreci başlattık.

Bu seçim sonucunda yeni bir yönetim kadrosu oluştu. Şimdi çok daha güçlenerek çıktığımızı düşündüğümüz yeni yönetim kadromuzla çok daha güzel işler başaracağımız umudu yeniden oluşmuş oldu. 207 delegemizin 150’si bu seçimde oy kullanmış olup tek bir geçersiz oy çıkmamıştır. Bu sürece katılan destek veren başta üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi tekrar iletiriz."

Muhabir: Ümit Can Gökçen