Sinop Sağlık İl Müdürlüğü çalışanlarından Perihan Bektaş Özçelik, kısa bir süre önce iş yerinde görevi başında geçirdiği beyin kanaması ardından hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisine Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde başlanan Özçelik daha sonra Samsun'a sevk edilmişti. Ancak Perihan Bektaş Özçelik tüm tıbbi müdahalelere rağmen bugün hayata gözlerini yumdu. Tıbbi Sekreter Perihan Bektaş Özçelik'in ölümü Sinop’ta büyük üzüntüye neden oldu.

Perihan Bektaş Özdemir bundan bir yıl önce, 08 Ekim 2023 tarihinde Erdem Özçelik ile hayatını birleştirerek mutlu bir yuva kurmuştu. Ancak evliliklerinin birinci yıldönümünde, 08 Ekim 2024'te bu dünyadan ayrılmasıyla sevenlerini derin bir yasa boğdu.

Sinop’ta su kesintisi Sinop’ta su kesintisi

Perihan Bektaş Özçelik, sağlık camiasında yardımseverliği, güler yüzü  ile biliniyordu.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ MESAJ YAYIMLADI

Mesai arkadaşlarını da derinden üzen vefat haberi ardından Sinop İl Sağlık Müdürlüğü de taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Sağlık çalışanı kimliğinin yanı sıra, çevresine umut ve şefkatle yaklaşan, mesai arkadaşları arasında da her zaman saygı ve sevgiyle anılan bir insandı.  Perihan Bektaş Özçelik, sağlık camiasında bıraktığı derin izlerle ve güzel anılarla hatırlanacak. Onun güler yüzü ve insanlara olan yardımseverliği daima hafızalarda yaşayacak. Sevenlerine ve ailesine sabır, tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz” denildi. 

Muhabir: Ümit Can Gökçen