Sinop’ta yıllar önce gerçekleştirilen ve 24 yıllık aradan sonra bu yıl yeniden hayata geçirilen toplu sünnet töreni, hayırseverlerin de destekleriyle hayata geçirilecek.

Kadın Emeğini Kalkındırma Kooperatifi Başkanı Funda Akalın, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma ve Destekleme Derneği Başkanı Esin Tümer ve İş İnsanı Yıldız Keskin öncülüğünde, Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi’nin de destekleriyle gerçekleştirilecek törende Sinoplular yıllar sonra yeniden iyilikte buluşacak.

7 Eylül 2024, Cumartesi günü 19.00 – 22.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğe destek olmak isteyen hayırseverlerin Mavi Liman Düğün Salonuna başvurabileceği veya 0537 399 99 94 numaralı telefondan Sedat Koka ile iletişime geçebileceği ifade edildi.

Boyabat- Kastamonu kara yolunda kaza: 5 yaralı Boyabat- Kastamonu kara yolunda kaza: 5 yaralı

Şimdiye kadar sünnet şölenine destek veren gönüllüler arasında Sinoplu iş insanı Sedat Koka, Şirvan Ünal, Sinoplu sanatçılar Cemil Kaya, Yağmur Yalnız, Niyazi Şahin ve Trabzonlu sanatçı Rahman Durmuş bulunuyor.

“Bir çocuk da siz giydirin” sloganıyla yola çıkan organizasyon ekibi, geleneksel sünnet şöleninin çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da destek olmak amacıyla ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini ifade etti.

“Bu tarihi günü kaçırmayın! Siz de bir çocuğun hayatına dokunun” diyen organizasyon ekibi, tüm hayırseverlerin desteklerine kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Muhabir: Merve Yerli