Bu yılki Tarzan Kemal Çevre Ödülü, Zinos Otel'de gerçekleştirilen törenle sahibini buldu. Çevre sorunlarına karşı gösterdiği duyarlılık ve işletmelerinde çevreye verdiği önem nedeniyle iş insanı Saim Gürbüz, ödüle layık görüldü.

Sinop Diyojen Rotary Kulübü 2022-2023 Dönem Başkanı Nazlı Öksüzoğlu, törende yaptığı konuşmada, kulüp olarak çevre konusunda farkındalık oluşturma ve çevre duyarlılığını teşvik etme amacıyla Tarzan Kemal Çevre Ödülü'nü her yıl düzenlediklerini belirtti. Öksüzoğlu, bu yıl 6. kez verilen ödülün Saim Gürbüz'e takdim edilmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Öksüzoğlu; "Bu yıl 6. sını vereceğimiz Tarzan Kemal Çevre Ödülü yine sahibini buluyor.  Çok değerli rotaryen dostlar ve eşlerimiz, kıymetli misafirlerimiz; Bu yıl Tarzan Kemal Çevre Ödülümüzü 1964 yılından bu güne gelen Şekerci Mehmet Gürbüz tadını bizlere taşıyan ve bunu yaparken açtığı mekanlarda çevreye göstermiş olduğu hassasiyet ve çevreye yakışan mekanlarda sunan Saim Gürbüz Bey'e kulüp üyelerimizle aldığımız ortak kararla takdim etmekten mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Sinop’ta sağanak yağış etkili oldu Sinop’ta sağanak yağış etkili oldu

Tarzan Kemal Çevre Ödülü, Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından sürdürülebilir bir çevre bilincinin yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak ve çevre koruma çabalarını desteklemek amacıyla veriliyor. 
 

Editör: Serhat Özşahin