Bugün saat 09.30’da, Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda düzenlenen 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış programında konuşan Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Sinop il ve ilçelerindeki 171 okulda, 2788 öğretmen ve 29924 öğrencinin ders başı yaptığını ifade etti.

Cebeci konuşmasının devamında şunları ifade etti; “Sevgili veliler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’yle çocuklarınızın yetkin bireyler olmaları için gayret edeceğiz. Bu gayreti en önemli paydaşımız olan siz velilerimizle beraber göstereceğiz. Çalışmalarımıza vereceğiniz bir destek, öğretmenlerimize edeceğiniz bir teşekkür bizim şevkimizi artıracaktır.

Şahbenderoğlu: “Sinop’ta sağlıklı ve güvenli okullar istiyoruz!” Şahbenderoğlu: “Sinop’ta sağlıklı ve güvenli okullar istiyoruz!”

Göreve başladığım ilk günden beri, Sayın Valimizin himayeleriyle okullarımızda eğitim ve maarif davamız adına birçok güzel dokunuş yaptık. Özellikle bakanlığımızın yaptığı yatırımlarla ve Okulum Kuzeyin Yıldızı projesi kapsamında, okul aile birliğimiz ve siz değerli velilerimizin katkılarıyla, okullarımızda değişimin ne kadar çok yakıştığını gördük. Sayın Valimizden aldığımız ilhamla bunun sadece bir başlangıç olduğunu müjdeli harflerle ifade etmek isterim.

Tüm bu çalışmaları destekleyen bakanlığımıza, Sayın Valimize, okul müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, personelimize ve dış paydaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Bu duygularla 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Saygılar sunuyorum.”

Muhabir: Ümit Can Gökçen