İSTANBUL (AA) - İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, 8 Ekim'de Vodafone Business Cloud Day'in üçüncüsüne ev sahipliği yapacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Business, 8 Ekim Salı dünyanın en kapsamlı dijital dönüşüm ve yetkinlik gelişim merkezi olan MEXT Teknoloji Merkezi'nde, Vodafone Business Cloud Day etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Finanstan lojistiğe, perakendeden bilişime kadar pek çok farklı sektörün önde gelen şirketlerinin bilgi teknolojileri yöneticilerini bir araya getirecek organizasyonda, bulut teknolojilerinin sağladığı dijital dönüşüm ve siber güvenliğin yanında bulutun geleceği ile bulut teknolojilerinde yapay zeka kullanımı gibi inovatif konular da ele alınacak.

Gün boyu sürecek paneller ve çeşitli aktivitelerle bilişim dünyasının nabzının atacağı etkinliğin açılış konuşmalarını ise Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu gerçekleştirecek.

iPhone 16, Türk Telekom mağazalarında iPhone 16, Türk Telekom mağazalarında

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, bulut bilişim teknolojilerinin, sağladığı iş sürekliliği, maliyet yönetimi ve siber güvenlik çözümleri açısından kurumların en çok merak ettiği, gündemlerinde olan konuların başında geldiğini belirtti.

Kestioğlu, "Vodafone Business olarak bizler de nesnelerin interneti, yapay zeka, veri merkezi gibi teknoloji ve inovasyonlarımızın yanında özellikle bulut teknolojileri çözümlerine yoğun bir şekilde yatırım yaparken, işletmelerin dijital dönüşüm yolculuklarında ihtiyaç duydukları çözümleri kendilerine sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

5G sağlayıcısı oldukları dijital üretim tesisi olan MEXT Teknoloji Merkezi'nde gerçekleştirecekleri Vodafone Business Cloud Day etkinliklerinin üçüncüsünde, kendi sektöründeki deneyimli isimleri yeniden bir araya getirecekleri için heyecanlı olduklarını anlatan Kestioğlu, şunları kaydetti:

"Bu yılki organizasyonumuzda bulut teknolojilerindeki dönüşümü, yeni regülasyonları ve çağımızın olmazsa olmazı yapay zekanın bulut teknolojilerine entegre edilmesi gibi konuların yanında bulut entegrasyonlarıyla beraber fark yaratanları konuşacağız. Böylelikle etkinliğimize katılacak olan konuklarımız, Vodafone Business çözümlerini kullanan müşterilerimizin elde ettiği kazanımları bu sayede birebir görme imkanı da yakalayabilecek."

Kaynak: aa