Bugün Büyük Birlik Partisi Sinop İl Başkanlığı binasında basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına İl Başkanı Necati Biren, Merkez İlçe Başkanı Ufuk Saraç, Erfelek İlçe Başkanı Satılmış Küçük ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

2850 üye ile birlikte Sinop ve tüm ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Necati Biren yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Büyük Birlik Partisi olarak, Sinoplu hemşehrilerimize, il ve ilçe teşkilatlarımız adına selamlarımızı, sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz.

Büyük Birlik Partisinde 2 dönem il başkanlığı görevini yürüttüm. Benden önceki il başkanlarıma ayrı ayrı selamlarımı, saygılarımı iletiyorum. Bizimkisi siyaset değil dava. Bizi benimseyip birlikte olan, il ve ilçe yönetimime sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Davamız mekan cennet Muhsin Başkan'ın davasıdır.

Büyük Birlik Partisi olarak il yönetimimizi, teşkilatlarımızı kurmaktayız. Teşkilatlanma çalışmalarından önce 1800 üyemiz varken, şimdi 2850 üye ile birlikte teşkilatlanmış durumdayız. Allah’tan Sinop’umuza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

Sinop’ta motosiklet kazası Sinop’ta motosiklet kazası

Muhabir: Ümit Can Gökçen