Durağan’da modifiye tutkunu gençler tarafından “Durağan Garage Auto Fest 1 Modifiyeli Araç Fuarı” düzenlendi.

Buzluk yaylasında gerçekleştirilen fuarda Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda araç, Durağan’a geldi.

Fuar kapsamında düzenlenen yarışmada güzellik, basıklık ve desibel alanlarında 3 ayrı kategoride yarışan modifiye araçlar arasından birinciyi seçmek hiç de kolay olmadı.

Durağan Garage Auto Fest 1 Modifiyeli Araç Fuarını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Celal Güngör, Belediye Başkanı Necmettin Ermiş ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Nuri Aslaner, alanda sıralanan araçları inceledi. 

Durağan’da ilk kez gerçekleştirilen bu etkinliği düzenleyen ekibe teşekkür eden Belediye Başkanı Necmettin Ermiş, ilçeye katkılar sunan her oluşumu destekleyeceklerini belirtti. Ermiş; “Durağan Belediyesi olarak kültürel etkinliklere her zaman destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Türkiye’mizin değişik illerinden gelen modifiye tutkunu gençlerimiz Durağan’ımıza keyifli bir hafta sonu yaşattı. Ev sahipliği yapan ilçemiz gençlerinin organizesine katılarak, bu coşkuya ortak olmanın gururu yaşadık. Durağan gençliğine organizeleri için teşekkür ediyor, tüm modifiye tutkunlarına selam ve saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: Vitrin Haber Gazetesi