İSTANBUL (AA) - CarrefourSA, bu yıl Türkiye'de ilk kez düzenlenen dünyanın en prestijli bisiklet yarışlarından biri olan L'Etape by Tour de France'ta "Yaşam İçin Doğrusu" vizyonuyla sporculara destek verdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 19-20 Ekim'de Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen, Fransa Bisiklet Turu'nun amatör sporculara yönelik özel konsepti olan L'Etape Türkiye by Tour de France, 50'den fazla ülkeden yaklaşık 3 bin bisikletçinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleşti.

Komagene, Ekonomist dergisine göre franchise markaları arasında ilk sırada yer aldı Komagene, Ekonomist dergisine göre franchise markaları arasında ilk sırada yer aldı

CarrefourSA, etkinliğin tedarikçi sponsoru oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin dünyanın en ikonik spor organizasyonlarından birinde CarrefourSA olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Sporculara yarış boyunca enerji vermek amacıyla su ve meyve ikramlarıyla destek sağladıklarını aktaran Ebin, CarrefourSA olarak gelecek dönemlerde de sporu ve sporcuyu desteklemeye kararlı olduklarını kaydetti.

Kaynak: aa