CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya ve yönetimi, Sakarya Caddesi’nde bulunan esnaflara, Cumhuriyet Bayramı öncesi Türk Bayrağı dağıttı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi büyük bir coşkuyla esnafa bayrak dağıttıklarını söyledi. Karadeniz, “İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, İl Yöneticilerimiz, Kadın Kolları Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte Sakarya Caddesi’nde esnafımızı geziyoruz. Bu bayrakları dağıttığımız zaman esnafımız mutlu oluyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü temellerinin oluştuğu bir gün öncesinden Mustafa Kemal Atatürk bir söz demişti: Efendiler, yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz. Bu bizim için çok onur verici bir şey. Hep beraber mutlu, sevinçli bir şekilde halkımıza bayram kutlaması yapacağız. ” ifadelerinde bulundu.

CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya ise, milli duyguların yüksek olduğu bugünlerde hep bir arada olmanın mutluluğunu paylaştıklarını belirterek;  “Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylemiş olduğu gibi; en büyük bayramdır, kutlu olsun.” diye konuştu.

Sinoplu iş insanından belediyeye sitem Sinoplu iş insanından belediyeye sitem

Muhabir: Ümit Can Gökçen