CHP Sinop Kadın Kolları Teşkilatı bugün 90 üyenin katılımıyla seçime gitti. 22 Kasım 2023 tarihinde CHP Genel Merkezi'nin ataması ile Sinop Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Esin Tümer, başkanlığını seçimle taçlandırdı.

Başkan Esin Tümer, Sabahattin Ali Kültür Merkezi'nde bugün gerçekleştirilen seçimde 90 oyun 52'sini alarak yeniden başkan oldu. Tümer'in rakibi Yasemin Erdoğan 37 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı.

CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, sosyal medyadan yayımladığı tebrik mesajı ile Esin Tümer'i tebrik ederek şunları söyledi; "Bugün gerçekleştirilen 15. Olağan İl Kadın Kolları Kongremiz neticesinde İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Esin Tümer Başkanımızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, aday olan başkan adayımız Yasemin Erdoğan ve listesinde yer alan ekibine de teşekkür ediyorum.

Bugün seçimde divan başkanlığımızı yürüten Bilgin Bekiroğlu Gökmenoğlu başkanımıza ve divan kurulunda yer alan kadınlarımıza, onur konuğu olarak bugün kongremize teşrif eden MYK Üyemiz Füsun Sökmez 'e, sandık kurulunda görev yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Hep birlikte 2028 hedefine yürümeye, çok çalışmaya devam edeceğiz."

Muhabir: Ümit Can Gökçen