Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Savunma sanayisinde son 22 yılda elde ettiğimiz başarılar dostlarımıza güven aşılarken kem gözlere ise korku salıyor"

- "Sahte ve gereksiz tartışmalarla birbirimizi örselemek yerine, hep beraber ülkemizi büyütmeye, güçlendirmeye odaklanalım"

- "Bizi hedeflerimizden koparma planlarının en kritik safhasını daima iç kalemizi çökertmeye yönelik hamleler oluşturmuştur"

Biden, Japonya Başbakanı Kishida ile "Çin ile diplomasi" konusunu görüştü Biden, Japonya Başbakanı Kishida ile "Çin ile diplomasi" konusunu görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserine katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Savunma sanayisinde son 22 yılda elde ettiğimiz başarılar dostlarımıza güven aşılarken kem gözlere ise korku salıyor. Sahte ve gereksiz tartışmalarla birbirimizi örselemek yerine, hep beraber ülkemizi büyütmeye, güçlendirmeye odaklanalım. Sokak olaylarıyla bizi kendi iç meselelerimize hapsetmeye kalktılar. Bizi hedeflerimizden koparma planlarının en kritik safhasını daima iç kalemizi çökertmeye yönelik hamleler oluşturmuştur" dedi.

Kaynak: iha