İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü olarak görevlendirilen Hasan Dalkıran, sivil toplum ile yerel yönetimler arasındaki ilişkilerin daha güçlü ve verimli hale getirilmesi konusunda sorumluluklar üstlenecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Hasan Dalkıran’ı şehirdeki sosyal uyumu ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla görevlendirdiği ifade edildi.

SİNDEF Genel Başkanı ve İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü Hasan Dalkıran, İBB’deki yeni göreviyle birlikte İstanbul’da sivil toplum kuruluşları ile belediye arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi ve toplumsal sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmeyi hedeflediğini ifade etti.

Özellikle hemşehri derneklerinin önemini dile getiren Dalkıran, İstanbul’daki Sinoplular başta olmak üzere, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

SİNDEF’in lideri olarak, sivil toplumun gücünü ve Sinop kültürünün dayanışma ruhunu İBB’ye taşıyacağını söyleyen Hasan Dalkıran, bu atamanın sivil toplum projeleri adına büyük bir kazanım olacağını dile getirdi.

Yeni görevinin her iki şehirdeki sivil toplum projeleri adına büyük bir kazanım olacağını söyleyen Hasan Dalkıran “Bu görevlendirme İstanbul’a ve Sinop’a hayırlı olsun” dedi.

Komşu ilde ayı saldırısı Komşu ilde ayı saldırısı

Muhabir: Ümit Can Gökçen