DeepL, platformuna geleneksel Çince’nin de eklendiğini duyurdu. Geleneksel Çince’nin eklenmesiyle platformun toplam dil sayısı 33’e ulaştı.

DeepL, platformuna geleneksel Çince’nin de eklendiğini duyurdu. Geleneksel Çince’nin eklenmesiyle DeepL’in toplam dil sayısı 33’e ulaşarak, işletmeler ve kurumlar için özel olarak tasarlanmış yapay zeka destekli, doğru çeviriye erişim daha da genişledi. Geleneksel Çince, dünya çapında 33 milyondan fazla insan için birincil yazılı iletişim biçimi. Platform için küresel iletişimi güçlendirmede önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.

DeepL CEO’su ve Kurucusu Jarek Kutylowski, "Geleneksel Çince, Tayvan, Hong Kong ve Makao gibi önemli iş pazarlarında birincil yazılı iletişim biçimi olarak küresel ölçekte önemli bir iş rolü oynamaktadır. Bu bölgelerin küresel ticaretteki öneminin farkındayız. Geleneksel Çince’nin eklenmesi sadece bu bölgelerdeki şirketlerin küresel olarak genişlemesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Asya’nın en etkili pazarlarından bazılarına girmek isteyen şirketler için de geniş fırsatlar sunuyor" dedi.

Kaynak: iha