Yeni yapılan kapalı alanıyla hizmet vermeye başlayan restoran bölümü, denize nazır atmosferiyle ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Usta aşçıların hünerli ellerinden çıkan kahvaltı ise adeta görsel şölen niteliğinde.

Kahvaltıda zengin içeriğiyle damaklarda iz bırakan peynir çeşitleri, süt reçeli ve diğer tatlılar, taze tereyağı, mis gibi muska böreği, enfes sigara böreği, leziz pişi ve taptaze yeşillikler yer alıyor. Bu harika çeşitliliğin yanı sıra isteğe bağlı olarak menemen, kuymak ve sucuklu yumurta gibi sıcak lezzetler de sunuluyor.

Başkan Özçelik, genç sporcunun başarısını altınla taçlandırdı Başkan Özçelik, genç sporcunun başarısını altınla taçlandırdı

Kahvaltı fiyatları oldukça makul ve tabaklarda her türlü lezzet bulunuyor. Tesis aynı zamanda Sinop mantısından, gözlemelerine ve ızgara köftelere, nefis hamburger ve ıslak hamburgerden, tatlı çeşitlerine kadar birçok lezzeti misafirlerine sunuyor.

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, tesisin sadece yurt içinden değil, yurt dışından gelen misafirleri de ağırladığını belirterek, tüm Sinopluları bu eşsiz lezzetleri tatmak için restoran bölümüne davet etti.

Editör: Merve Yerli