Açıldığı günden bu yana kendi sektörünün öncüleri arasında yer alan Gurme Restoran beş özel şerbet ile Saray lezzetlerini Sinoplularla buluşturuyor.

Demirhindi, Hünkâr, Şehzade, Lavanta ve Gül Şerbetlerini menüsüne ekleyen Gurme doğal şifa deposu olan içecekleri ile Sinop’ta yeni bir başlangıç yapıyor.

“Amacımız çağımızın sağlık sorunlarına gastronomik çözümler sunmak.”

Konu ile ilgili açıklama yapan Gurme Restoran Sahibi Janset Şanlı, “Amacımız çağımızın sağlık sorunlarına gastronomik çözümler sunmak. Beslenme alışkanlıklarımız düşünüldüğünde şeker, obezite, çölyak, vb birçok hastalıkla mücadele ediyoruz. Yaklaşık bir yıllık bir çalışmanın sonucu olarak yeni seçkilerimizi Sinop Halkı ile buluşturduk. Şu anda sıfır gluten Karabuğday lezzetlerini düşük glutenli siyez ve çavdar tatlarını menümüze ekledik. Yemek içeceklerle buluştuğunda kendi bütünlüğünü tamamlıyor. Yaklaşık üç aylık araştırmalarımızın sonucu olacak doğal içecek menümüzü de geliştirdik. Yüzyıllardır süregelen şifa deposu saray şerbetleri seçkilerimize eklendi. Umuyorum doğal ve sağlıklı beslenme konusunda Sinop’a öncülük edebilir ve bu konuda lezzet dostlarımızın bize duyduğu güvenin karşılığını verebiliriz. Aynı zamanda doğal ve sağlıklı beslenme konusunda Sinop’a öncülük edebiliriz.” dedi.

Bin Derde Deva İçecekler Gurme’de

Demirhindi Şerbeti; meyan balından kakuleye, safrandan deve dikenine, muskattan dar-ı fülfüle kadar otuz sekiz farklı doğal baharat karışımı içeriyor. Demirhindi meyvesinin özünü süsleyen baharatlar birçok derde deva oluyor. Kan yapıcı özelliğinden toksit atımına, böbrek hastalıklarında ki faydalarından barındırdığı vitaminlere kadar şifa deposu olan Demirhindi Şerbeti Gurme ayrıcalığı ile hem yemeklere eşlik ederken hem de bir litrelik özel şişelerinde satın alınabiliyor.

Hünkar Şerbeti; Tam bir C vitamini deposu, bağışıklık ve sindirim sistemini güçlendirir, susuzluğu giderir.

Şehzade Şerbeti; C vitamini deposudur. Kuvvetli bir antioksidan olarak serbest radikaller olarak adlandırılan zararlı moleküllerin  yanı sıra toksit kimyasallar ve sigara dumanı gibi  kirleticilerden kaynaklanan hasara karşı vücudu korur.

Lavanta Şerbeti; Astım ve bronşit hastalarını rahatlatan bir etkisi vardır. Astım ataklarının daha hafif geçmesini sağlar. Migren ve baş ağrısına iyi gelir. Sindirim sistemi için fayda sağlar. Bağırsak hareketlerini artırarak kabızlık sorunlarına fayda sağlar. Öksürük ve soğuk algınlığına iyi gelir. Düzenli tüketildiğinde sinir sistemine iyi gelir. Depresyon ve stresle mücadeleyi kolaylaştırır.

Gül Şerbeti; Mideyi ve karaciğeri rahatlatır. Ferahlık hissi verir. Kalbi güçlendirir. Ağız enfeksiyonlarına iyi gelir.

Ekim Ayı Boyunca Tadım Ücretsiz…

Ekim ayı boyunca Gurme’ye yolu düşenler şerbetleri ücretsiz tadabilecekler. Faydaları ve darı hakkında bilgi alabilecekler. 

Başkan Gürbüz’den kanalizasyon açıklaması Başkan Gürbüz’den kanalizasyon açıklaması

ADVERTORIAL

Muhabir: Merve Yerli