Bakan Yerlikaya: “Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır” Bakan Yerlikaya: “Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır”

Antalya’da bir avukat evinde yakınları tarafından ölü bulundu. Olay, avukatın her sabah iş yerine bıraktığı eski eşin durumu bildirmesiyle ortaya çıktı.

Olay, saat 10.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 223 Sokak üzerindeki bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, her sabah eski eşini evinden alarak iş yerine bırakan Antalya Barosu’na bağlı olarak avukatlık yapan Ali İhsan Öztürk’ten bu sabah haber alamayan eski eşi, telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı ancak telefonlarına cevap alamadı. Bunun üzerine Öztürk’ün ikametine giden bir yakını kapıyı çilingir yardımıyla açtı ve avukatı hareketsiz şekilde buldu. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Öztürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken Öztürk’ün kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

Kaynak: iha