Trendyol, "Mobilya Günleri" kampanyası başladı Trendyol, "Mobilya Günleri" kampanyası başladı

İSTANBUL (AA) - FLO, Lumberjack katlanabilir valiz koleksiyonu seçkisini müşterileriyle buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tasarımı, üretimi ve teknolojisi tamamen FLO'ya ait olan katlanabilir valiz koleksiyonu gelişmiş özellikleri sayesinde katlandığında yer kaplamıyor, açıldığında ise eşyaları kolaylıkla taşınmasını sağlıyor.

Seyahatlerin önemli parçası olan valizler Lumberjack Pack & Go modeliyle çok fonksiyonlu ve zahmetsiz bir kullanım sunuyor.

Lumberjack Pack & Go kolay açılıyor, katlanıyor ve hafif portatif olduğu için de konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor. Valiz tekerleklerinin 360 derece kolay dönüşü sayesinde ise eşyaları güvenli ve konforlu bir şekilde taşınmasına imkan sağlıyor.

Lumberjack Pack & Go sahip olduğu yüksek kalite, kalın kumaş özellikleri sayesinde yağmur ve ıslanmalara maruz kalındığında iç yüzeye su geçirmeyerek konfor sunuyor. Katlanabilir valiz koleksiyonu siyah, turuncu, haki ve lacivert renkleriyle dikkati çekiyor.

Gelişmiş teknolojisi, incecik yapısı ve katlanabilir formu sayesinde geniş yer tasarrufu sağlayan valizler, küçük, orta ve büyük boy seçeneklerine müşterilere sunuldu. Valizler, su, matara veya şemsiye taşıyabileceğiniz özel bölmesi ile kolay ve ergonomik bir kullanıma sahip. Rahat ve güvenli yolculuklar için tasarlanan valizler AR-GE yatırımları ile Türkiye'de üretiliyor.


Kaynak: aa