Gerze esnaflarından Yaşar Kunduz başkanlığında kurulan Acısu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Gerze’de ve gurbette yaşayan Acısuluları tek çatı altında toplamayı amaçlıyor.

Mantar toplamaktan dönen çift kazada hayatını kaybetti Mantar toplamaktan dönen çift kazada hayatını kaybetti

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HIZLA BÜYÜYECEĞİZ

Acısu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hızla büyüyeceğine inandıklarını aktaran dernek başkanı Yaşar Kunduz;  “Derneğimizin yönetimi ilk etapta 34 kişiden oluşuyor. Derneğimize üye olmak isteyen, yardımda bulunmak isteyen, fikirlerini, taleplerini iletmek isteyen herkesi derneğimize bekliyoruz” dedi.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR ANLAYIŞIYLA YOLA ÇIKTIK

 Acısulular olarak birlikten kuvvet doğar anlayışıyla yola çıktıklarına vurgu yapan Kunduz sözlerini şöyle sürdürdü; “Derneğin kurulması yolunda ben öncülük ettim ve derneğimizi kurduk. Acısu Gerze’mize en yakın köy, köye ismini veren Acısu’yu ile de meşhur. Köyümüzde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit edip elimizden geleni yapacağımız, manevi değerlerin kaybolmaması için çalışacağımız, köylülerimizi düzenli bir şekilde bir araya getirerek, birliği sağlayacağımız, piknik, düğün, cenaze gibi meselelerde dayanışma sergileyeceğimiz, köylüler olarak her daim bir arada ve dayanışma içinde olacağımız bir dernek olacağız. Dernek çatımızda Çarşı Mahallesi, Zincirlikuyu Caddesi No:9 adresinde. Üye olmak isteyen, yardımda bulunmak isteyen, fikirlerini, taleplerini iletmek isteyen herkesi derneğimizin bir çayını içmeye davet ediyorum”.

Editör: Merve Yerli