2014 yılında kurulan Gerze Gücü Spor, altyapısıyla göz dolduruyor.  Altyapıda 120 futbolcuya sahip olan Gerze Gücü; U11, U12, U13, U14 ve U15 takımıyla Samsun’un güzide kulüplerinden Karasamsun Spor ile yaptığı hazırlık maçları ardından liglerinde oynayacakları maçlara hazırlanıyor. 

“AMACIMIZ TÜRK FUTBOLUNA YENİ NESİLLERİ KAZANDIRMAK”
Amaçlarının Gerze’de başarılı futbolcular yetiştirmek olduğunu belirten Gerze Gücü Spor Kulüp Başkanı Fatih Ergün, “ Altyapımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Amacımız Türk futboluna yeni nesilleri kazandırmak. Futbolcularımıza ve onlara destek olan ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Samsun’un başarılı takımlarından Karasamsun ile maçlar hazırlık maçları yaptıklarını aktaran Ergün,  Başkan Hasan Yıldırım ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Sinoplu karikatürist Hırvatistan’daki yarışmada finale yükseldi Sinoplu karikatürist Hırvatistan’daki yarışmada finale yükseldi

TÜRK FUTBOLUNDA İSİM SAHİBİ OLACAK YETENEKLER VAR
Takımın Teknik Direktörü Ufuk Yetim ise; “Futbolculardan çok memnunum. Geleceğe yönelik Türk futbolunda isim sahibi olacak yetenekler var. Kulüp Başkanımız Fatih Ergün ile sürekli diyalog halindeyiz. Her hafta değişik takımlarla maç yapıp liglere hazırlanma amacıyla maçlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Muhabir: Ümit Can Gökçen