Galatasaray’ın 2022-2023 sezonunda Spor Toto Süper Lig’i 88 puanla şampiyon olarak tamamlamasının ardından Sinop’un Gerze ilçesindeki şampiyon çeşmesi taraftarlar tarafından tezahüratlar ve yakılan meşaleler ile birlikte sarı-kırmızı renklere boyandı.

Gerze’de adeta bir gelenek haline gelen ve her yıl süper ligi şampiyon olarak tamamlayan takımın renklerine boyanan şampiyon çeşmesi Galatasaray’ın 88 puanla Spor Toto Süper Lig şampiyonu olması ile ultrAslan taraftar grubu tarafından sarı-kırmızı renklere boyandı. Şampiyon Çeşmesinin her Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan takımın renklerine boyanması geleneği yaklaşık 40 yıldır devam ediyor.

MUTLU VE GURURLUYUZ

3 aracın karıştığı kazada sürücüler yaralandı 3 aracın karıştığı kazada sürücüler yaralandı

Galatasaray’ın ligi şampiyon olarak tamamlanmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirten ultrAslan Gerze Temsilcisi İsmail Sunar gazetecilere yaptığı açıklamada; “Tüm boya malzemelerini kendi aramızda topladığımız parayla aldık ve boyama işlemini de yine kendimiz yaptık. Şampiyon olduğumuz için oldukça mutluyuz, gururluyuz. Bu yıl geleneksel hale gelen Şampiyon Çeşmesini boyamak bizlere nasip oldu. Marşlarımızı söyleyerek, tezahüratlarımızı yaparak, meşalelerimizi yakarak şampiyonluk coşkumuzu yaşamaya devam ediyoruz” dedi.

Editör: Vitrin Haber