Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde 81 ilde Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan, ülke genelinde yaşlı ve engelli vatandaşların ev ve kişisel temizliği için başlatılan "Vefa Projesi" Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde devam ediyor.
Gerze Kaymakamı Tekin Dundar Koordinasyonunda, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından başlatılan ‘Vefa Projesi’ kapsamında ilçedeki yalnız yaşayan yaşlı vatandaşların ev temizliği ve kişisel bakımları yapılmaya devam ediyor.
Gerze Kaymakamlığı öncülüğünde, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen yaşlı ve engelli vatandaşların bir yandan evleri temizlenirken diğer yandan da kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanıyor. Her hafta düzenli olarak ilçedeki 83 vatandaşın evinde temizlik yapan ekiplerin, projeyi yıl boyu devam ettirerek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaya devam edecekleri belirtildi.