İSTANBUL (AA) - Filipin Ulusal Polisi (PNP) için düzenlenen açık ihaleyi kazanan Girsan, sözleşme kapsamında 3 binden fazla tabanca teslimatı gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, son dört yılda PNP'ye 20 binden fazla tabanca teslim eden Girsan, Filipinler'deki Hapishane Yönetimi ve Cezaevi Yönetimi Bürosu (BJMP), Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Polisi gibi çeşitli birimler içinde ateşli silah tedarik etti.

Huawei Network Summit 2024 gerçekleştirildi Huawei Network Summit 2024 gerçekleştirildi

Şirket, PNP'nin yeni açık ihalesinde, 20 bin atışlık dayanıklılık testini başarıyla tamamlayarak sözleşme kapsamında 3 binden fazla tabanca teslimatını gerçekleştirerek uluslararası arenadaki etkinliğini pekiştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Girsan Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Cürgül, şirketin uluslararası ihaleleri kazanarak ve katı test standartlarını geçerek ateşli silah endüstrisindeki küresel etkinliğini kanıtlamaya devam ettiğini belirtti.

Cürgül, "Şirketimizin dünya genelindeki kolluk kuvvetlerinin zorlu ihtiyaçlarını karşılama kapasitesi, ürünlerimizin kalitesini ve performansını ortaya koyarken, aynı zamanda Türk ateşli silah endüstrisinin küresel sahnedeki gücünü ve potansiyelini yansıtıyor. Girsan olarak, Türk silah endüstrisini daha ileriye taşımaya ve hak ettiği uluslararası öneme ulaştırmaya kararlıyız." değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak: aa