Bu yıl 10.su düzenlenen Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası heyecanı Harb-İş Spor ve Seka Doğan Spor arasında oynanan karşılaşma ile Değirmendere Stadı’nda başladı.

Bu yıl turnuvaya, Gölcük’ü amatör liglerde temsil edecek olan; Harb-İş Spor, Seka Doğanspor, Gölcük Karadeniz Spor, Hisareynspor, İhsaniyespor, Osmanlı 41 Spor, Kavaklıspor, Dumlupınar Spor, Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurduspor, Gölcükspor U-18 ve Çiftlikspor takımları katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşunu Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner yaptı ve takımlara başarılar diledi. İlk karşılaşmalarda; Harb-İş Spor ilk karşılaşmada Seka Doğanspor’u 7-2, İhsaniyespor da Hisareynspor’u 3-1 yendi. Gruplarda oynanan karşılaşmalar sonunda, 12 Eylül’de yarı final karşılaşmaları, 14 Eylül’de de final karşılaşmasıyla turnuvayı kazanan takım belli olacak.

Ormanda kaybolan 2 şahıs, 18 saat sonra kurtarıldı Ormanda kaybolan 2 şahıs, 18 saat sonra kurtarıldı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada tüm takımlara başarılar dilerken, fair-play kuralları çerçevesinde, sakatlık olmadan turnuvanın geçmesini diliyor, katılan tüm takımlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: iha