Koruyucu aile olarak miniği himayelerine alan çift, çocukla yeni yaşamlarına başladı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Maden çiftinin bu özel gününde mutluluklarına ortak oldu.

Vali Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan “Bir çocuğun gülümsemesi en büyük hazine ve bu hazineye ulaşmak için yüreğimizi açmamız yeterli. Yüce gönüllü ailemize çok teşekkür ediyoruz. Sıcacık yuvalarında, evlatlarıyla birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Sinop’ta teşkilatlanıyor Büyük Birlik Partisi Sinop’ta teşkilatlanıyor

Çocukların sıcak bir yuvaya sahip olmasına vesile olan tüm koruyucu ailelere teşekkür eden Vali Özarslan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Koruyucu anne ve babalarımız, yalnızca bir evladımızın geleceğini değil, toplumsal huzurumuzu da inşa ediyorlar.

Koruyucu aileleri oldukları günden itibaren, çocuklarımızın ilk öğretmeni, can yoldaşı ve rol modeli olan gönüllü ailelerimize teşekkür ediyorum.

Devletimiz, sosyal ve ekonomik her anlamda koruyucu ailelerimizin yanında. Koruyucu anne ve babalarımıza düşen yalnızca evlatlarımızı sevgiyle, şefkatle sarmalamaları. Sinop'umuzda koruyucu aile sayımızın artmasını yürekten diliyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi