Yeni kampanyalarla ilgili bilgi veren Gurme Restoran Kurumsal İletişim Direktörü Oktay Baltacı şunları söyledi; "Ülkemizde ve dünyada futbola verilen aradan sonra maç keyfine doyduğumuz günler yaşıyoruz. Milli maçlardan lig ve kupa maçlarına kadar futbol dolu günler yaşıyoruz. Sinop’ta açıldığı günden bu yana farklı lezzetleri tüketici ile buluşturan Gurme Restoran, futbol keyfine keyif katan yeni menüler üretti.

Havalarında soğuması ile evlerde yaşanan maç keyfinin yanında lezzet keyfi yaşamak isteyenler için yapılan yeni menüler tüketici dostu fiyatları ile talep görmeye başladı.

Futbol Keyfi menüleri ve kampanyaları önümüzde ki günlerde gelişerek devam edecek. Özel derbi ve milli maçlar için, maçlar özelinde sürekli yeni kampanyalar yapacağız. Sinop’lu lezzet severlerin bizleri takip etmelerini öneriyorum. Yaşadığımız ekonomik koşulları da düşünüp özellikle kampanyamızın fiyatlarını ona göre oluşturduk. Kampanya dönemi boyunca yeni ürünler kampanyanın içine dahil edilecek. Amacımız evlerinde futbol keyfine doyan Sinopluların damaklarında hem ekonomik hem de özel tatlar bırakmak.,

Mantı menülerden et ve tavuk menülere kadar farklı lezzet arayanların beğenisine sunulan lezzetler sıcak ve hızlıca evlere servis ediliyor. Birlikte izlenen maçlara keyif katan menülerle Sinop halkını buluşturan Gurme Restoran futbola lezzet katıyor.

Kastamonu Belediyesi ormanlık alanlarda temizlik yaptı Kastamonu Belediyesi ormanlık alanlarda temizlik yaptı

Bizi izlemeye devam edin. Lezzet dolu sevgiler!"

ADVERTORYAL

Kaynak: Haber Merkezi