İSTANBUL (AA) - Hopi, rock yıldızı Teoman'ın reklam yüzü olduğu Harcamaya Hazır Limit (Haha Limit) ürününün tanıtımıyla "En iyi Ünlü Kullanımı" kategorisinde Kristal Elma kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteri teknolojileri şirketi Hopi'nin "icat çıkarma" vizyonunun önemli bir parçası olan ve kullanıcılarına ödeme özgürlüğü sunan ürünü "Harcamaya Hazır Limit"in tanıtım filminde sevilen sanatçı Teoman yer almış ve kampanya büyük bir beğeni toplamıştı. Reklam filminde, iki gencin alışveriş sırasında yaşadığı ödeme stresi üzerinden Hopi'nin Haha Limiti ürünüyle sağladığı avantajlar anlatıldı.

Gençlerden birinin bir anda Teoman'a dönüşmesiyle devam eden reklam filminde, Teoman'ın, "Şimdi aldık diye şimdi mi ödicez dostum" mesajıyla Hopi'nin Haha Limitiyle "Şimdi al Sonra Öde" ve "Taksitli Öde" seçeneklerine vurgu yapıldı.

Güzelbahçe’de çifte toplu sözleşme mutluluğu Güzelbahçe’de çifte toplu sözleşme mutluluğu

VML Türkiye tarafından yaratıcı alt metinlerle kurgulanan reklam filmi, aralarında finans, perakende ve telekom devlerinin de bulunduğu sektöründe lider 22 marka içerisinden birinci seçildi.

Kaynak: aa