İSTANBUL (AA) - Huawei'nin yeni nesil Wi-Fi 7 teknolojisiyle donatılmış olan WiFi BE3 router modeli, kullanıcılar tarafından indirim avantajıyla son kez alınabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei WiFi BE3 router, bugün Hepsiburada üzerinden 500 lira indirim avantajıyla son kez kullanıcılara sunulacak.

Huawei WiFi BE3, 3,6 Gbps'e varan hız performansıyla ev ve iş yerlerinde yüksek hızlı, kesintisiz ve güvenli bir internet deneyimi sağlıyor. Ürün, çift bantlı çalışma sistemi ve 4K QAM modülasyonuyla aynı anda birden fazla cihazın yüksek performansla bağlanmasına olanak tanırken 128 cihaza kadar bağlantı kapasitesi sunuyor.

Özellikle oyun tutkunları için tasarlanan turbo motoru sayesinde, düşük gecikme süreleriyle hızlı ve stabil bir bağlantı sağlıyor.

Huawei WiFi BE3, gelişmiş 4096-QAM modülasyon tekniği ile veri aktarımında yüzde 120 verimlilik artışı sağlayarak, büyük dosyaların hızlı bir şekilde indirilmesine ve veri yoğunluğu yüksek işlemlerin sorunsuz gerçekleştirilmesine imkan tanıyor.

Ayrıca, Huawei AI Life uygulamasıyla ebeveyn kontrolü ve zararlı içeriklere karşı güvenlik önlemleri sunan router, ağ güvenliğini 7/24 koruma altına alarak siber saldırılara karşı üst düzey koruma sağlıyor.

Cihaz, 2,4 GHz ve 5 GHz bantlarıyla geniş kapsama alanı sunarken, dört antenli yapısı ve ikili sinyal güçlendiricisi sayesinde duvarları aşarak sinyal kalitesini her noktaya ulaştırıyor.

İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler

Katlanabilir antenleri ve şık tasarımı ile ev ve ofis ortamlarına uyum sağlayan Huawei WiFi BE3, sadece yüksek performanslı değil, aynı zamanda estetik bir seçenek sunuyor.

Kaynak: aa