İSTANBUL (AA) - Huawei, MatePad serisinin yeni üyeleri olan MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2'yi kullanıcılarla buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei, tablet dünyasında yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor.

Şirketin tanıttığı MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 modelleri, özellikle üretkenlik ve yaratıcılığı destekleyen özellikleriyle öne çıkıyor.

PaperMatte ekran teknolojisi, göz konforunu artıran ve kullanım deneyimini geliştiren yeni nesil bir çözüm olarak en gelişmiş haliyle bu tabletlerde de yerini aldı.

Her iki tablet de hem öğrenciler hem profesyoneller için üretkenlik seçenekleri sunuyor.

Yeni seri, ekran teknolojileri ve tasarımlarıyla dikkati çekiyor. Modellerde yer alan PaperMatte ekran teknolojisi, parlamayı azaltan ve kağıt hissi yaşatan yapısıyla dikkat çekerken, özellikle uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu minimuma indiren bu teknoloji hem iç hem de dış mekanlarda rahat bir kullanım sağlıyor.

Nano ölçekli parlama önleyici aşındırma teknolojisi sayesinde, ekranlardaki yansımalar en aza indirilerek net görüntü ortaya çıkarılıyor.

Ayrıca, ekran üzerindeki yağ tutmayan kaplama sayesinde parmak izleri minimuma inerken, dokunmatik duyarlılık da artıyor. Bu durum, tabletleri özellikle çizim, yazı yazma ve farklı içeriklere göz atma gibi aktiviteler için uygun hale getiriyor.

Profesyonel kullanıcılar için tasarlanan MatePad Pro 12.2 parlaklık sunan Tandem OLED ekranı, 2000 nit'e kadar çıkabiliyor ve bu da dış mekanlarda bile net bir görüntü sağlıyor.

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nden maliyet vurgusu Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nden maliyet vurgusu

Ayrıca, 2.000.000:1 kontrast oranı ve HDR desteği sayesinde renkler canlı ve gerçeğe yakın şekilde görüntülenebiliyor.

Model, performansının yanı sıra, uzun pil ömrüyle de dikkati çekiyor. MatePad 12 X ise genç kullanıcılar ve trend belirleyiciler için seçenek olarak öne çıkıyor. 555 gram ağırlığında ve 5,9 milimetre (mm) kalınlığındaki ince tasarımıyla hem hafif hem de işlevsel deneyim sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü PaperMatte ekranıyla okuma, yazma ve yaratma süreçlerinde kullanıcıya deneyim sağlıyor. MatePad 12 X şıklık ve işlevselliği bir araya getirirken, MatePad Pro 12.2 profesyonel ve yaratıcı işler için yüksek performans sunuyor.

Kaynak: aa