İSTANBUL (AA) - Huawei, yeni ürünlerini tanıtmak amacıyla tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da gerçekleşen etkinlikte Huawei, tansiyon ölçen saati Watch D2, birçok golf sahasının yüklü olarak geldiği Watch Ultimate Green Edition ve WiFi 7 destekli Huawei WiFi 7 BE3'nin de aralarında bulunduğu yeni ürünlerini tanıttı.

Watch D2, Huawei WATCH Ultimate Green Edition, Huawei WiFi 7 BE3 ürünlerinin yer aldığın tanıtımın öne çıkan ürünleri Huawei MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X tabletler oldu.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Huawei Türkiye Tüketici İş Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Wan Fei, IDC'nin en son verilerine göre Huawei'nin, küresel olarak bir numaralı akıllı giyilebilir marka haline geldiğini belirtti.

Bu yıl küresel kullanıcı sayılarının 500 milyonu aştığını aktaran Fei, "Huawei Watch GT4 serisi geçtiğimiz yıl Türkiye'de büyük bir başarı elde etti. Bugün, Huawei yeni Watch GT5 serisinin Türkiye'de GT4 serisine kıyasla 2 kattan fazla satış artışı elde ettiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Moda gibi, Huawei de asla durmaz. Huawei, sınırları zorlayarak ve herkesin tarzını ifade etmesini sağlayarak yatırım yapmaya ve yenilikler getirmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Tuvana Türkay da MatePad Pro 12.2 ile güneşin altında bile yazmanın ve çalışmanın hiç sorun olmadığını belirterek, ayrıca MatePad Pro 12.2'nin kalemi ve klavyesiyle beraber çok daha kompakt hale geldiğini kaydetti.

Samsun’da Büyük Turizm Buluşması Samsun’da Büyük Turizm Buluşması

Türkay, yeni klavyedeki kalem saklama alanını da çok beğendiğini ve tabletteki en eğlenceli özelliğin uygulamadayken izlenen içerikleri dokunmadan değiştirebilmeyi sağlayan "dokunmadan kontrol" özelliği olduğunu aktardı.

Kaynak: aa