İSTANBUL (AA) - Huawei'in yeni akıllı saati Huawei Watch 4 Pro, Turkcell'in eSIM desteğiyle kullanıcılarına cep telefonuna ihtiyaç duymadan iletişim kurma imkanı sunuyor.

Huawei ve Turkcell'den yapılan ortak açıklamaya göre, cihaz, eSIM özelliği sayesinde kullanıcıların telefonları yanlarında olmadan saat üzerinden Turkcell bağlantısıyla arama yapma, çağrı alma ve mesaj gönderme gibi işlemleri gerçekleştirebilmesine olanak tanıyor.

"Bahçelerde Faz 5 Devri" etkinliklerinde New Holland'ın ürünlerini çiftçiler deneyimledi "Bahçelerde Faz 5 Devri" etkinliklerinde New Holland'ın ürünlerini çiftçiler deneyimledi

Turkcell mağazaları ve Pasaj üzerinden satışa sunulan Huawei Watch 4 Pro, kontratlı veya peşin satın alma seçeneklerinin yanı sıra, avantajlı tekliflerle sunuluyor.

Cihazı satın alan kullanıcılar, Turkcell eSIM aktivasyonunu, Huawei Sağlık uygulaması veya Turkcell mağazaları aracılığıyla gerçekleştirebiliyor.

Huawei Watch 4 Pro, gelişmiş sağlık takip özellikleriyle de dikkati çekerken, cihaz, Huawei'in geliştirdiği TruSeen 5.0+ teknolojisi ile donatılmış olup, kalp atış hızı, EKG ve solunum kontrolü gibi önemli sağlık göstergelerinin izlenmesini sağlıyor.

Bu özellikler, kullanıcıların kalp ritmi, arteriyel sertlik ve solunum fonksiyonları gibi sağlık durumlarını yakından takip etmelerine yardımcı oluyor.

Cihaz, uyku takibi konusunda da gelişmiş özellikler sunarken, Huawei TruSleep 3.0 teknolojisiyle uyku süresi, uyku evreleri ve uyku kalitesi gibi göstergeler detaylı bir şekilde izleniyor. Bu sayede kullanıcılar, uyku düzenlerini optimize ederek daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olabiliyor.

Watch 4 Pro'nun geliştirilmiş spor modları sayesinde kullanıcılar, koşu, yüzme ve bisiklet gibi popüler aktiviteleri de dahil olmak üzere, 100'den fazla spor modu ile performanslarını izleyebiliyor.

Cihaz, 30 metreye kadar serbest dalış direncine sahip olması ve IP68 suya dayanıklılık derecesi ile sporcular ve açık hava meraklıları için ideal bir fitness arkadaşı haline geliyor.

Titanyum kasa ve safir cam ekran gibi malzemelerle üretilen cihaz, şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunarken, kullanıcılar, saat kadranındaki çeşitli tema seçenekleri ile cihazlarını kişiselleştirebiliyor. Huawei Watch 4 Pro, Standart Mod'da 4,5 gün pil ömrü sunarken, Ultra Uzun Pil Ömrü Modu ile 21 güne kadar kullanım imkanı sağlıyor.

Ayrıca, Huawei Watch Wireless SuperCharge özelliği ile 15 dakikalık bir şarj, bir günlük kullanım için yeterli oluyor.

Huawei Watch 4 Pro hem tasarımı hem de sunduğu özelliklerle, kullanıcılarına günlük yaşamda ve sağlık takibinde deneyim sunmayı hedeflerken, Turkcell eSIM desteği ile daha da güçlenen Watch 4 Pro, teknolojiyi hayatın her alanında kullanmak isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Turkcell'in eSIM desteği, Huawei Watch 4 Pro'nun Space ve Leather versiyonları için geçerli olacak. Bu sayede kullanıcılar, her iki modelde de cep telefonuna ihtiyaç duymadan saat üzerinden Turkcell ağıyla arama yapabilecek, çağrı alabilecek ve mesaj gönderebilecek.

Kaynak: aa