Gerze Belediye Spor ve Gerze Spor kulüpleri yöneticileri, Gerze’nin gençleri için bir araya geldi. Kulüp yöneticileri yaptıkları açıklamada, 16-17-18 yaş gruplarında ilçemizi Gerze Belediye Spor ve A takım düzeyinde Gerze Spor kulübümüz temsil edeceğini, yapılan tüm sportif faaliyetlerde bir hareket edilerek ve Gerze’nin gençlerinin spor yapması için tek yürek halinde mücadele edileceğinin altını çizdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gerze’nin iki köklü kulübü yöneticileri olarak Gerze’nin gençleri için bir araya gelmenin haklı onuru ve gururuyla 2024-2025 sezonunda daha başarılı ve güzel bir sezon geçirmek adına güçlerimizi birleştirme kararı aldığımızı tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

Bu bağlamda 16-17-18 yaş gruplarında ilçemizi Gerze Belediye Spor ve A takım düzeyinde Gerze Spor kulübümüz temsil edecektir. Yapılan tüm sportif faaliyetlerde bir hareket edilecek ve Gerze’nin gençlerinin spor yapması için tek yürek halinde mücadele edilecektir.

ANTRENÖR AKIN ÜNYELİ, YARDIMCI HOCA GÖRKEM TABAK

Alınan karara göre ayırımcılık öteleme ve haksız rekabet gibi Gerze’ye ve Gerzelilere yakışmayan hal ve hareketlerin sergilemesine izin verilmeyecektir.

Başkan Kaya’dan okul ziyaretleri Başkan Kaya’dan okul ziyaretleri

Ortak alınan kararda A takım Antrenörlük görevine Akın Ünyeli, yardımcı hoca olarak da Görkem Tabak getirilmiştir.

2024-2025 sezonunda sporun güzelliklerinin hâkim olduğu birlik beraberlik içerisinde kazasız belasız bir lig dileğiyle tüm sporsever Gerze halkına saygıyla bildiririz.”

Kaynak: gerzeninsesi.com