Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı mevkiine kazandırılan Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesisi, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Uşak’ta 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı Uşak’ta 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizm potansiyelini artıracak yeni yatırımlarını da hayata geçirmeye devam ediyor. 6 Şubat depremleri öncesi Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı mevkiinde yapımına başlanan ve geçtiğimiz aylarda tamamlanan Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesisi, misafirlerini ağırlamaya başladı. Toplam 2 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırılan tesis, açık ve kapalı servis alanında misafirlerine eşsiz bir manzara ve geleneksel lezzetleri bir arada sunuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Hemşehrilerimizin ilgisi de son derece fazla. Eşsiz manzarası, yeşil alanları, sosyal donatıları, servis alanları, restoran ve kafeteryasıyla misafirlerine konfor ve lezzeti bir arada sunacak tesis, şehrimizin en nezih mekânlarından birisi olacak ve Kahramanmaraş’ımızın turizm potansiyelinin artmasına katkı sağlayacak” dedi.

Kaynak: iha