Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Vitrinhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin'i ziyaret etti. 

Samsun'da Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde 07- 08-09-10 Kasım 2024 tarihlerinde ilki yapılacak olan Doğasında Kamp- Karavan - Doğa Sporları Ekipmanları Prefabrik Ev ve Bungalov - Tiny House Show Fuarı öncesinde Vitrinhaber'e konuşan 
Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin Karadeniz Bölgesinin fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirterek sektör temsilcilerine teşekkür etti. 

Sinop’ta PTT’den 184. yıl hediyesi Sinop’ta PTT’den 184. yıl hediyesi

FUAR ALANININ TAMAMI DOLDU

Çorumdan Amasya'ya, Ordu'dan Giresun'a, Sinop'tan
Kastamonu'ya Samsun'a, Tokat'tan Trabzon'a bölgenin fuara katıldığına değinen  Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Karadeniz pazarında ürünlerini ve markalarını satmak isteyen 
Afyon, İstanbul, Sakarya, Bursa, Kocaeli, Ankara ve Tekirdağ'dan da üretici firmaların katılımcı olduğunu belirtti.
 Bu alanda Karadeniz'de fuarın ilkini gerçekleştirdiklerini önümüzdeki yıllarda bu fuarı geleneksel hale getirmek istedklerini belirtti. 

150'ye yakın markanın fuarda yer alacağını belirten Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin şu ana kadar 30.000'den fazla davetiye dağıtıldığını ve 10.000 kişinin fuara katılım için geri dönüş yaptığını belirtirken ilgili STK lar ve vatandaşların fuarın başlamasına sayılı günler kala fuara çok yoğun ilgi gösterdigini kaydetti.

 Proaktif Fuarcılık olarak sektördeki 20 yıllık tecrübelerini ve birikimlerini bu fuar için ortaya koyduklarını kaydeden Hüseyin Şahin öncesi ile sonrası ile bu fuarın hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçiler açısından sektöre ve bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını iletti. 
Bu alanda bölgede büyük bir pazar olduğuna da dikkat çeken Hüseyin Şahin fuar ile birlikte sektörün Karadeniz Bölgesi için Samsun'da önemli bir atılım yapacağını kaydetti.

Fuara herkesi davet eden Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin bu fuarda sektörün ve sektör temsilcilerinin birbirleriyle kaynaşmasının sağlanacağının da altını çizdi.
Ulusal ve yerel medyada fuarın şimdiden gündem oluşturduğunu belirten Hüseyin Şahin fuar ile ilgili reklam çalışmalarının başladığını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Merve Yerli