İSTANBUL (AA) - Karmod'un satış büfe kabinleri, Mersin şehir merkezinde cadde ve meydanlarda hizmete sunuldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi için özel olarak tasarlanan satış büfeleri, Karmod'un lüks Metrocity kabin modeliyle üretildi.

Şehrin işlek cadde ve meydanlarında hizmet vermeye başlayan büfe kabinleri, 240x400 santimetre ölçülerinde üretildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Kabin Satış Müdürü Enes Kızılbay, Metrocity satış büfe kabinlerinin şehir merkezlerindeki alışverişi daha pratik hale getirdiğini vurguladı.

Fed'in kararı küresel piyasaları hareketlendirdi Fed'in kararı küresel piyasaları hareketlendirdi

Kızılbay, satış büfe kabinlerinin kullanıma hazır konsepti sayesinde küçük işletmelerin açılışını kolaylaştırdığını ve yatırımcılara aynı gün kazanç fırsatı sunduğunu belirtti.

Kızılbay, "Raf sistemine kadar hazır üretime sahip satış büfe kabinlerimizle küçük işletme açmak isteyen yatırımcıların işini kolaylaştırıyoruz. İşletmeleri dükkan arama ve kira derdinden kurtarıyoruz. Hazır üretimli büfe kabinlerimiz daha önceden belirlenen yere araçtan indirilerek konulduğunda satışa hazır hale geliyor. Büfe yatırımcısı aynı gün kazanma fırsatı yakalıyor." ifadelerini kullandı.

Gıda sektörü başta olmak üzere çeşitli konseptlerde kullanılabilen bu kabinlerin, kulüp mağazaları gibi alanlara da pratik çözümler sunduğuna dikkati çeken Kızılbay, şunları kaydetti:

"Büfe kabinlerimiz ekmek satışı başta olmak üzere, dönerci, sandviççi, çiğ köfteci, dondurmacı, mini market gibi dükkan ihtiyaçlarında yoğun olarak tercih ediliyor. Yine gıda ve tekstil ürünleri için franchising sistemiyle çalışan mağazaların aynı gün farklı alanlarda açılışını kolaylaştırıyor. Büfe kabinlerimiz Avrupa’nın futbol devleri Barcelona, PSG ve Manchester United kulüplerinde kurumsal ürün satışı için stor mağaza olarak tercih edildi."


Kaynak: aa