Turkcell Global Bilgi'den dijital dönüşümde verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlayan strateji Turkcell Global Bilgi'den dijital dönüşümde verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlayan strateji

İSTANBUL (AA) - Karmod, ürettiği tuvalet kabinlerinin Portekiz'de düzenlenecek Marisco festivalinde kullanılacağını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, kullanıma hazır üretimli tuvalet kabinleriyle festival gibi etkinliklerde pratik çözüm sunduklarını belirtti.

Küçük, uzun ömürlü pratik kullanımlı tuvalet ve büfe kabinlerinin son dönemde Güney Avrupa ülkelerinde düzenlenen festivaller için talep gördüğünü aktararak, "Şantiyeler, sanayi tesisleri ve park bahçelerde yaygın kullanıma sahip tuvalet duş kabinlerimize son dönemde festival etkinliklerinden de talepler almaya başladık. Nisan ayında İspanya'nın Kanarya Adaları'nda büfe kabinlerimiz bilet satış kabini olarak tercih edilmişti. Şimdi de Portekiz'deki festivalde tuvalet kabinlerimiz kullanılacak. Ülkenin güneyinde balıkçılıkla ünlü Olhao şehrinde her yıl ağustos ayının ikinci haftası düzenlenen balık ve diğer deniz ürünlerinden yapılan yemeklerin yarıştığı Marisco festivalinde kullanılmak üzere tuvalet kabinlerimizi sevk ettik." ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında tuvalet yapılarını panel kabin sistemiyle 135x210 ölçüsünde ikili üniteler şeklinde üretimini gerçekleştirdiklerini belirten Küçük, toplam 12 kabinden oluşan yapılarda ikili tuvalet ile birlikte bazı ünitelerde duş kabini de hazırladıklarını kaydetti.

Farklı beklentilere özel tuvalet kabin modellerinde çok çeşitli tuvalet duş üretimlerinin yer aldığını ifade eden Küçük, "Tuvalet kabinlerimizi şantiye ve fabrikalarda kullanılmak üzere standart üretimle birlikte lüks kategorilerde de üretiyoruz. Sosyal tesisler, şehir meydanları, park ve bahçelerle birlikte milli parklar için görsel estetiği yüksek tuvalet kabin modellerimiz bulunuyor. Tuvalet kabinlerimiz mobil taşımaya uygun olarak bir yapıda tekliden 7'li üniteye kadar üretim yapılabiliyor. Kabin üniteleri alaturka veya klozetle birlikte duş kabini şeklinde hazırlanabiliyor. Engelli kullanımına özel engelli tuvalet kabini üretimlerimiz de bulunuyor." değerlendirmesinde bulundu.






Kaynak: aa