KASTAMONU (AA) - Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek özel bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Dernek Başkanı Huriye Boyraz'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Efkan Dağlı'nın da yer aldığı ziyarette, Vali Dallı, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını vurguladı.

ISPARTA - Öğrenci yurdunda çakmak gazı tüpleri patladı, 1 öğrenci yaralandı ISPARTA - Öğrenci yurdunda çakmak gazı tüpleri patladı, 1 öğrenci yaralandı

Derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ifade eden Dallı, "Dernek Başkanımız Huriye Hanım, özel bireyler için hayatını ortaya koymuş. Böyle bir insanın Kastamonu'da olması gerçekten büyük bir şans. Allah kendisinden razı olsun. Biz de arkadaşlarımızla elimizden gelen ne varsa sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Başkan Boyraz da ziyareti ve destekleri için Vali Dallı'ya teşekkür ederek, "Sayın Valimizin, 'Her özel bireyi kendi evimizden, ailemizden biri olarak görmeliyiz' ifadesi Kastamonu'da bize büyük gurur ve güç verdi. Bugün de bizleri ve özel bireylerimizi ziyaretiyle mutlu olduk. Her zaman bizlerin yanında olduğunu hissettiren Valimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: aa