Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda 4 sezon forma giyen ABD’li Kayla McBride, kariyerine ülkesinde devam etmek istediğini belirterek takımdan ayrıldı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncusu Kayla McBride, 2024-2025 sezonu öncesi sarı-lacivertlilerden ayrıldığı açıklandı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2020 yılında giymeye başladığı Çubuklu formamızla sayısız zaferimizde ve tarihi başarılarımızda büyük pay sahibi olan Kayla McBride, ailevi sebeplerden ötürü 2024-2025 sezonunda ülkesinde kalmak istediğini yönetimimiz ve idari ekibimizle paylaşmıştır. 21 numaralı formamızı giydiği dört sezonda, sarı-lacivert renklere olan aidiyetiyle ön plana çıkan Kayla, her zaman ailemizin bir parçası olacaktır. Yollarımızın bir gün tekrar kesişeceğine inandığımız Kayla McBride’a tüm emekleri için teşekkür ediyoruz" denildi.

Futbol: Trendyol Süper Lig Futbol: Trendyol Süper Lig

ABD’li basketbolcu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Euroleague ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonlukları yaşadı.

Kaynak: iha