Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Belediye Başkanı Metin Gürbüz ve İl Sağlık Müdürü Metin Arslan, Çankırı Ilgaz otoyolunda geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Dr. Bülent Aykurt ve Refah Aydemir için başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Özarslan, “Sinop Merkez Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Aile Hekimi Dr. Bülent Aykurt ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda memur olarak görevli Refah Aydemir’in; Çankırı Ilgaz İlçesinde geçirdikleri elim trafik kazasında vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Değerli mesai arkadaşlarımız Dr. Bülent Aykurt ve Refah Aydemir'e Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, kazada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Sinop ve tüm ilçelerine meteorolojik uyarı Sinop ve tüm ilçelerine meteorolojik uyarı

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sinop Merkez Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapmakta olan Aile Hekimi Dr. Bülent Aykurt ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda memur olarak görev yapan Refah Aydemir’in; Çankırı Ilgaz otoyolunda geçirdikleri trafik kazasında vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Kıymetli doktorumuz Bülent Aykurt ve değerli memurumuz Refah Aydemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

İl Sağlık Müdürü Metin Arslan ise taziye mesajında şu ifadelerde bulundu:

“Sinop Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimi Dr. Bülent Aykurt’un ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda memur olarak görev yapan Refah Aydemir’in elim bir trafik kazasında vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Mesai arkadaşımız Dr. Bülent Aykurt ve Refah Aydemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi