Ankara’nın Keçiören Belediyesi, cadde, meydan, park ve bahçelerde yaptığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Köşger: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" Vali Köşger: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Keçiören Belediyesi, ilçe sakinlerinin uğrak noktası olan park ve bahçe alanlarında temizlik seferberliği ilan etti. Ekipler son olarak, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda gölet kirliliği, bulanıklığı ve oluşan kötü kokuları önlemek amacıyla detaylı çalışma başlattı. Çalışmalar öncesinde yapay göleti boşaltan ekipler, gölet dibinde biriken çamurları tazyikli su ile temizledi.

Zemininde oluşan tortu ve taşlardan arındırılan gölet, sağlıklı ve temiz hale getirildi. Şelalenin döküldüğü noktada biriken atıklar toplanırken, gölet çevresinde ve parkın her köşesinde yapılan çöp toplama, yıkama ve çevre düzenleme çalışmalarıyla park temiz ve ferah bir görünüme kavuştu.

Aynı zamanda park içerisindeki kamelya, masa ve korkulukların da detaylı temizliğini yapan ekipler, parkı ziyaretçiler için daha temiz ve ferah bir hale getirdi.

Kaynak: iha