Gerze’de kurulması düşünülen kız futbol takımı altyapısını oluşturmak amacıyla profesyonel antrenörler eşliğinde temel spor becerileri futbol eğitimleri için çağrı yapıldı. Futbol eğitiminin, eski futbolcu Öznur Balkan gözetiminde, yaş gruplarına uygun olarak verileceği ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan antrenör Öznur Balkan şunları ifade etti; "Beden eğitimi öğretmeniyim. Aynı zamanda UEFA B futbol lisanslı kadın antrenörüm. Eski futbolcuyum.

2023 - 2024 eğitim öğretim yılında görev yaptığım köy okulunda Yıldız Kızlar Kategorisi Salon Futbolunda 120 kişilik bir köy okulunda Türkiye birincisi olduk. Aynı zamanda “Ülker Yıldız Kızlarını Arıyor Projesinde” bir öğrencimi Milli Takımlar U-15 hazırlık kampına davet edilmesini sağladım.

Kadınlar Süper Liginde yarışan Dudulluspor ekibi ve Beşiktaş Kadın Futbol Takımı alt yapısına davet edilen sporcularımız oldu. UEFA koordinatörlüğünde playmakers çalışması olarak 5-10 yaş arası kız çocuklarımızla çalışmalar yaptım.

Üçüncüoğlu TKF genel kuruluna katıldı Üçüncüoğlu TKF genel kuruluna katıldı

Gerze’de ilk defa gerçekleşecek olan kız futbol takımının alt yapısını oluşturmak istiyorum. Gerze’ de yıldız kızlarımızı arıyoruz.”

İlgilenenlerin 0539 929 09 57 numaralı telefondan iletişime geçebilecekleri bildirildi.

Muhabir: Ümit Can Gökçen