Ayancık Belediye Meclis Üyesi Özcan’dan acı haber geldi Ayancık Belediye Meclis Üyesi Özcan’dan acı haber geldi

Kulüp Başkanı Rafet Orhan destekleriyle yeni sezon için çok farklı bir tesis yarattıklarından bahseden Özen, 2024-2025 sezonunda iddialı olduklarını söyledi. Özen, “Geçen sezondan bu sezona baktığımız zaman çok farklı bir Küçükçekmece Sinop Spor var. 1 ay içinde tesiste yeni bir fitness, şok havuzu ve oyun alanlarına kavuştuk. Tesis içindeki şartları düzeltme anlamında yeni ortam oluşturduk. Tesis anlamında gerçekten de süper ligde birincilik takımlarında olmayan salonlarla beraber futbolcular daha motive şekilde tesise gelmeye başladılar” dedi.  

Arnavutköy Stadı’nı kulüplerine kazandırdılar

Özen, yaptığı açıklamada stat konusunda da çok büyük yol aldıklarını ve Arnavutköy Stadı’nı kulüplerine kazandırdıklarını belirterek “Bu sezon orada oynayacağız. Çim sahada antrenman yapabilmek için de çalışmalarımız devam ediyor. Büyük işlere imza atmış olacağız” ifadelerinde bulundu.

Lig öncesi hazırlık maçlarına büyük bir özveriyle devam ettiklerini belirten Özen şunları kaydetti: “Teknik Direktörümüz Fazlı Tan, antrenman anlamında futbolcularımıza güzel yüklemeler yaptı. Bir süre hazırlık maçlarıyla geçen bir dönem olacak. Skor anlamında iyi geçiyor. Oyun anlamında güzel geçiyor diyebilirim”

“Tam nokta transfer oyuncuları bünyemize kazandırdık”

Küçükçekmece Sinop Spor Sportif Direktörü Korhan Özen, takım oyuncularıyla da ilgili açıklamalarda bulundu. Takımın yüzde 80’inin geçen yıldan kalan oyuncularla oluşturulduğunu belirten Özen, “Gerçekten karakterli insanlar. Futbol anlamında da kaliteleri tartışılmaz. Tam nokta transfer diyeceğimiz oyuncuları bünyemize kazandırmış olduk. Bu güzel birliktelik umarım sahanın içine yansır ve şampiyonluğu elde ederiz.” dedi.

İlk hedefimiz Pazar Spor maçı

2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Küçükçekmece Sinop Spor, 2. Lige yükselmeyi hedefliyor. İstanbul’da 1. etap çalışmalarını tamamlamasının ardından hazırlık çalışmalarının 2. Etabını Bolu’da sürdüren Küçükçekmece Sinop Spor, şampiyonluk için sahaya çıkacak.

İlk lig maçının Pazar Sporu maçı olduğunu ve takım olarak o maça odaklandıklarını kaydeden Özen, “İnşallah bu maçı geçip diğer maçlar için oturup konuşacağız” dedi.

 

Muhabir: Ümit Can Gökçen