Yeni sezonda TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Küçükçekmece Sinopspor, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı ve dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dries Mertens ligdeki 3. golünü attı Dries Mertens ligdeki 3. golünü attı

Sarı-lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek için önemli adımlar atıyor. Başkan Rafet Orhan liderliğindeki kulüp yönetimi, takımın performansını artırmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Son olarak Batman Petrolspor'da forma giyen başarılı sol kanat oyuncusu Ferdi Konak ile anlaşmaya varıldı.

Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan,kulübe gönül veren inanmış insanlardan oluşan güçlü bir yönetim oluşturduklarını söyledi. Yeni transferlerin takımla kaynaşması ve güçlü bir ruhla sahada mücadele etmeleri konusunda güvenini dile getiren Başkan Orhan, tüm Küçükçekmeclileri ve Sinoplu hemşerileri, takımlarını stadyumda desteklemeye davet etti.

27 yaşındaki sol bek Ferdi Konak, kariyerine önemli 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor'da devam etti. Tecrübeli oyuncu, 3.Lig, 2.Lig ve Türkiye Kupası dahil toplam 186 profesyonel maça çıktı. Hırsı ve hızıyla dikkat çeken Ferdi, transfer olduğu Kulüplerde gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Ferdi Konak'ın Küçükçekmece Sinopspor'a katılması, takımın gücüne güç katması ve yeni sezonda başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor. Futbolseverler, heyecanla yeni sezona ve kulübün transfer hamlelerine odaklanırken, Küçükçekmece Sinopspor taraftarları takımlarını gururla desteklemeye hazırlanıyor.

Editör: Furkan Alperen Demir