İSTANBUL (AA) - Lezita, konsept mağaza projesi kapsamında ikinci şubesini Ankara Batıkent'te açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lezita, müşterileriyle etkileşimini artırmak hedefiyle hayata geçirdiği konsept mağaza projesi kapsamında yatırıma devam ediyor. İkinci şubeyi Ankara Batıkent'te açan Lezita, konsept mağazalarını tüm Türkiye'ye yaymayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, konsept mağazaları tüketiciyle etkileşim kurdukları alanlar olarak konumlandırdıklarını belirtti.

Ergül, "Müşterilerimize farklı bir deneyim sunduğumuz konsept mağazalarımızı tüm Türkiye'ye yaymayı hedefliyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından gelen mağaza açma taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Lezita Pazarlama Müdürü Fatoş Nacar da mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle en yenilikçi ürünlerle sofraları donatırken, hedef kitleleri ile kurdukları iletişim sayesinde bugün sektörde en sevilen markalar arasında gösterildiklerini kaydetti.

Nacar, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını aktararak, "Yol haritamızı tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçları belirliyor. Bu nedenle konsept mağazalar markamız için stratejik öneme sahip. Müşterilerimiz, Lezita ürün ailesinden geniş seçenekler sunduğumuz konsept mağazalarımızda bizi daha yakından tanıyor. Ayrıca lezzetlerimizi keşfedebilmeleri için, seçtikleri ürünleri hazırlatarak yerinde deneme fırsatı da sunuyoruz. İzmir Göztepe'deki ilk konsept mağazamız büyük ilgi görüyor. Ankara'da da aynı ilgiyi göreceğimize inancım tam. Mağazalarımızı kısa zamanda tüm illerimize yaymayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

Maximiles Black The Bodrum Cup, 36'ncı yılında "Kazanmaya Yelken Aç" temasıyla başlıyor Maximiles Black The Bodrum Cup, 36'ncı yılında "Kazanmaya Yelken Aç" temasıyla başlıyor


Kaynak: aa